KIRIKKALE
25°
02:4

Öğleye kalan Süre

İsmail Bildik, Sulakyurt için başvurusunu yaptı

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP’den başvurusunu yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Bildik, “Sulakyurt için başarılı mücadelemizi sürdürmek için yeniden ‘Bismillah’ dedik” dedi.


MHP GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, MHP’den yeniden belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. MHP Genel Merkezi’ne çıkarma yapan Bildik, burada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere MHP’nin önde gelen isimlerine ziyarette bulundu.

HAYIR DUALARINI ALDIM
Başkan Bildik, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Ya Allah Bismillah diyerek MHP Genel Merkezimize Sulakyurt Belediye Başkanlığı Adaylık başvurumuzu yaptık. Genel Başkanım Türkmen Beyim Devlet Bahçeli’nin elini öperek hayır duasını aldım. Allah başımızdan eksik etmesin, Tüm hemşerilerime selamlarını iletti. MHP MDK Başkanım Gururumuz Yiğit Milletvekilim Av. Halil Öztürk Reisimi ziyaret ettim. Her zaman bizlere vermiş ve verecek olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Allah başımızda varlığını daim etsin.”

SULAKYURT HALKINA TEŞEKKÜR
“MHP Genel Başkan Yardımcımız Yerel Yönetimlerden Sorumlu Sadir Durmaz Başkanımı ziyaret ettim, yaklaşık 10 yıldır bizlerin iyi ve kötü gününde yanında olan, desteklerinden dolayı şahsım ve hemşerilerim adına çok teşekkür ederim. MHP Genel Başkan Yardımcımız Fethi Yıldız Seçim İşleri Başkanımızı ziyaret ettim. Davamızın koca çınarının bizlere ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Gayret bizden, değerlendirme Sulakyurt’lu hemşerilerimizden, Takdir Allah’tan” dedi.

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten ailelere özel mektup

İlginizi Çekebilir

Engelli Sefa’ya Öztürk’ten tekerlekli sandalye

İlginizi Çekebilir

Hep birlikte Kırıkkale’yi daha ileriye taşıyacağız

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86395

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171