KIRIKKALE
28°

İsmailoğulları, Milletvekilliği aday adaylığı için görevini bıraktı

Milliyetçi Hareket Partisi Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Av. Melike Boran İsmailoğulları, 14 Mayıs'ta yapılacak seçim nedeniyle görevini bıraktı. İsmailoğulları'na görev süresince teşekkür eden MHP İl Başkanı Murat Abalı, "Başkanımıza Milletvekilliği a


SİYASİ ARENA HAREKETLENİYOR 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için 14 Mayıs’ı işaret etmesi ve Yüksek Seçim Kurulu’nun onayladığı süreç kapsamında siyasette hareketli günler yaşanıyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de belirlenen süre içerisinde görevlerinde istifa ederek Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunacak olanlar görevlerinden istifa etmeye başladı. 

İSTİFAYI BAŞKAN ABALI DUYURDU 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatında yaklaşık 2,5 yıldır Aile ve Kadın Komisyonu Başkanlığı görevinde bulunan Av. Melike Boran İsmailoğulları, kendisine siyasi arenada farklı bir pencere açmaya hazırlanıyor. 14 Mayıs seçimleri kapsamında İsmailoğulları, başkanlık görevinden istifa etti. İstifayı duyuran MHP İl Başkanı Murat Abalı, “Başkanımıza ve ekibine görev süresi boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Milletvekilliği yolunda kendisine başarı temenni ederim” dedi. 

TBMM’DE DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE OLACAĞIZ 
Cumhur İttifakı’nın seçime her zaman hazır olduğunu vurgulayan Abalı, 14 Mayıs’ta vatan ve millet şuuruyla yeniden iktidar olacaklarını vurguladı. TBMM’de temsil noktasında MHP’nin en güçlü şekilde temsil edileceğine inançlarının sonsuz olduğunu vurgulayan Abalı, “İnşallah Kırıkkale’den de TBMM’ye çok güçlü şekilde Milletvekilleri göndereceğiz. Bu yolda aday adayı olan herkese başarılar dilerim. MHP olarak bütün aday adaylarımızın, üyelerimizin yanlarındayız” şeklinde konuştu. 

İSMAİLOĞULLARI’NA BAŞARI TEMENNİ ETTİ 
Abalı, “Partimizde 2,5 yıldır başarılı bir şekilde Aile ve Kadın Komisyonu Başkanlığını yürüten yol arkadaşımız, Keskinli hemşerimiz Av. Melike Boran İsmailoğulları Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmiştir. Göstermiş olduğu özverili çalışmaları için şehrimiz ve şahsım adına teşekkürü bir borç biliyorum. Kararının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Girdiği bu yolda Rabbim utandırmasın” şeklinde konuştu. 

BU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ 
İsmailoğulları, "Kıymetli hemşehrilerim,  Kırıkkale’ye artık bir kadın eli değmesi gerektiğine inandığımdan parti yönetimimiz ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde 2023 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partimizden milletvekili adayı olabilmek arzusuyla Kırıkkale Aile ve Kadın Komisyonu Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Birlikte yol yürüdüğümüz İl Başkanımız ve teşkilatımıza ve dava arkadaşlarıma tüm kalbimle teşekkür ederim. Rabbim çıktığımız bu yolda mahçup etmesin inşallah" dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten yatırımcılara çağrı!

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten tebrik mesajı

İlginizi Çekebilir

ASKON’dan TBMM çıkarması 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55320

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171