KIRIKKALE
27°
04:41

Öğleye kalan Süre

MHP’den birlik ve beraberlik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Av. Halil Öztürk, beraberinde bir grup kalabalık heyetle birlikte İl Başkanı Murat Abalı’ya ve merkez ilçe başkanı Faruk Akbulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


KALABALIK HEYETLE BİRLİKTE YÜRÜDÜLER 
MHP Genel Merkezi kararıyla İl Başkanlığı görevine atanan Av. Murat Abalı ve merkez ilçe başkanı Faruk Akbulut’a, Milletvekili Av. Halil Öztürk, ilçe belediye başkanları ve kalabalık heyetle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği hayırlı olsun ziyaretinde kalabalık heyet Cumhuriyet Meydanı’nda buluşarak, parti binasına kadar yürürdü.

ABALI VE AKBULUT’A SARILARAK TEBRİK ETTİ 
Milletvekili Öztürk, İl Başkanı Abalı ve merkez ilçe başkanı Akbulut ile parti binası önünde kucaklaşarak görevlerinden dolayı tebrik etti, başarı temennisinde bulundu. Öztürk, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Murat Abalı ve Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Faruk Akbulut’u makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Allah yollarını açık eylesin” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Yaptığınız fedakarlığın farkındayız”

İlginizi Çekebilir

Sulama yatırımları artırılmalı

İlginizi Çekebilir

Baloğlu, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl hedeflerine olan yürüyüşümüzü sürdürüyoruz.”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48742

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171