KIRIKKALE
21°

İYİ Parti gençlik kollarına geniş katılım

Parti yönetimiyle birlikte uyum içerisinde çalışan İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen ve parti teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında sahada faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda hareketliliğin yaşandığı İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’n


BAŞKAN ÖZEN VE YÖNETİMİ TAKDİR TOPLUYOR
Siyasi parti çalışmalarına hız kazandıran İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, üye katılımlarına devam ediyor. Partiye önceki gün gençlerden büyük bir katılım sağlandı. Partinin Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen’in girişimleri ile Baki Göçer ve beraberindeki gençler il başkanlığında düzenlenen törenle partiye katılım sağladı. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın da yer aldığı törende birlik ve beraberlik sergilendi. Başkan Altınışık, Özen ve yönetimini takdir ederek, çalışmalarında başarı diledi.

KATILIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Gençlerle sohbet eden Başkan Altınışık, gençlerin geleceğinin İyi Parti’de olduğunu belirtti.Törende konuşma yapan Başkan Özen, “Baki Göçer ve beraberindeki kalabalık gençlik grubu Kırıkkale İYİ Gençlik ailemize katılımda bulundu. İl Başkanımız Bülent Şükrü Altınışık yarınlarımızın teminatı gençlerimizin rozetlerini taktı” dedi. Gençlere yönelik çalışmalarının hız kazanacağına değinen Özen, “Gençlerimizin bizlere katılımı artarak devam edecektir” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti, CHP ile ittifak yapmayacak

İlginizi Çekebilir

Albayrak, İYİ Parti’den aday adayı oldu

İlginizi Çekebilir

Milletvekili aday adayı Duman’dan esnaf ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92837

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171