KIRIKKALE
25°
04:16

İmsak'a Kalan Süre

İYİ Parti’de kulisler hareketlendi!

İYİ Parti Genel Merkezi’nin kongre sürecini başlatmasının ardından Kırıkkale teşkilatında da hareketlilik yaşanıyor. Başkanlık için kulislerde çeşitli isimler geçerken, mevcut İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın Milletvekili için aday adayı olması durumu


BAŞKANLIK İÇİN ÇEŞİTLİ İSİMLER GEÇİYOR 
İYİ Parti Genel Merkezi’nin 3. Olağan Kongre'ye hazırlık çerçevesinde ilçe ve il kongrelerinin 3 Ekim'de başlaması kararı alınmasının ardından Kırıkkale’de de kulisler hareketlendi.  2023 yılında yapılması planlanan genel seçim kapsamında ülke genelinde kongre sürecini başlatan İYİ Parti Genel Merkezi’nin aldığı bu karar, siyasi hareketlilikleri de beraberinde getirdi. 

İL KONGRE SÜRECİ TARİHİ BEKLENİYOR 
Uzun süredir İl başkanlığı görevini yürüten mevcut başkan Bülent Şükrü Altınışık’ın milletvekili aday adaylığı için başvuru yapması halinde boşalacak koltuk için farklı farklı isimlerin adı başkanlık için geçiyor. Parti teşkilatında görev alan ve dışardan partiyi destekleyen kişiler, il başkanlığı teşkilatının ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra il kongresine aday olmak için sahalara çıkacak.

İYİ Parti İl Teşkilatı kulislerinde;

1-Faik Bektur 
2-Yavuz Kuzucu 
3-Arap Osman Baran 
4-Furkan Özen 
5-Hakim Yağlı 
6-Zafer Çakmaklı 
7-Harun Yüksel 
8-Betül Özdemir Eroğlu 
9-Mustafa Kadan 

İlginizi Çekebilir

Genç kadın intihar etti

İlginizi Çekebilir

Dev operasyon! 40 milyon dolarlık kripto paraya el konuldu

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Önal’dan halk sofrasında iftar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99740

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171