KIRIKKALE
21°
06:24

İmsak'a Kalan Süre

Kaplan, üniversitelilerin yanında

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Yahşihan ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Üni-AK birimi tarafından kurulan 'Kampüs Sensiz Olmaz-Kampüse Hoş geldin' standını ziyaret etti.


YAPILAN VE YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARI ANLATTI 
Siyasi parti çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel alanda teşkilatıyla birlikte etkinlikler gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Yenişehir Mahallesi’nde Üni-AK birimi tarafından kurulan 'Kampüs Sensiz Olmaz-Kampüse Hoş geldin' standını ziyaret etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Kaplan, gençlere yönelik yapılan ve yapılacak olan çalışmalardan bahsetti.

HER ZAMAN, HER YERDE BİRLİKTEYİZ 
Kaplan, “Gençler sizler için hizmet üretmeye devam ediyoruz. Üni-AK Birimimiz tarafından Yenişehir Mahallesinde açılan 'Kampüs Sensiz Olmaz-Kampüse Hoş geldin' standını ziyaret ettik. Kırıkkale'mizde öğrenim gören öğrenci kardeşlerimiz için Gençlik Teşkilatımız ve Üni-AK birimimiz organizasyonunda gençlerimiz için hazırladığımız etkinlikler hakkında bilgi verdik. Çarşamba günü 'Tam Bana Göre Festival' Ankara Millet bahçesinde konser etkinlikleri Pazar günü Yenişehir Stadında Açık Hava Sinema Gösterimi Kız-Erkek gruplar haline Hacı Taşan Kültür Merkezi Taş Mektep Gençlik Buluşması etkinliği. Yarınların sahibi gençlerimizle her zaman, her yerde birlikteyiz. Gençlerimizin yaşayacağı geleceği, beraber hayal ediyor ve kurmak için birlikte çalışıyoruz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir  

İlginizi Çekebilir

Kovid-19’a yakalanan muhtar, 45 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, büyük Filistin mitingine katıldı

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da zehirli asbest boru kalmadı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25148

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171