KIRIKKALE
21°
00:18

İkindi'ye Kalan Süre

Kaplan ve Bozdağ’dan balıkçı polemiği!

Son günlerde ülke gündeminde olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun balıkçı görüntülerinin ardından bu polemiğe bir yenisi daha eklendi


SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPILDI 
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu´nun sağanak kar yağışı sonrası konuyla ilgilenmediği iddiasıyla balıkçıya giderek yemek yemesi ülke gündemine oturmuş ve çeşitli polemiklere neden olmuştu. Bu polemiklere bir yenisi daha eklenerek  AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan sosyal medya hesabı üzerinden “Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı gece balıkçı aramış bulamamış bu da başkanın kaderi” mesajını paylaştı.

GÜNDEM YAPMAYI BIRAKIN MESAJI 
Bu paylaşıma cevaben ise CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ sosyal medya hesabı üzerinden, “Kendi şehrinin sokaklarının haline bakıp utanması gerekenler "balıkçı" göndermeleriyle uğraşıyorlar... Bırakın gönderme yapmayı da, "balıkçılar" dahil, esnafın dükkanının önünü, vatandaşın evinin önünü kardan temizleyin” mesajını paylaştı.

İlginizi Çekebilir

Kaplan: “28 Mayıs’ı rekor oyla tamamlayacağız”

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de adaylık için usul ve esaslar belirlendi

İlginizi Çekebilir

Üniversite ve OSB arasına bağımsız elektrik hattı kurulacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86517

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171