KIRIKKALE
19°
03:21

İmsak'a Kalan Süre

Karapınar Ailesinden Türkyılmaz’a Büyük Destek

Yahşihan ilçesinde Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek yemekleri devam ediyor. Yahşihan’ın köklü ailelerinden olan Karapınar ailesi düzenlemiş olduğu birlik yemeğinde Türkyılmaz’ın her zaman yanında olduklarını belirtti.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Yahşihan Belediyesi’nde çalışan Samet Karapınar’ın eş, dost ve akrabaları ile birlikte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz için organize ettiği destek yemeği geçtiğimiz gün gerçekleşti. Başkan Türkyılmaz düzenlenen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Karapınar ailelerine teşekkür etti.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Personelimiz Samet Karapınar ve ailesinin bizler için organize ettiği destek yemeğine katılım sağladık. Düzenlenen destek yemekleri bizleri mutlu ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun.” İfadelerini kullandı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’ın ekibinden 500 aileye ziyaret 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de kaçak kazı yapan şüpheli yakalandı

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da geleneksel aşure birlikteliği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87380

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171