KIRIKKALE
25°
01:10

İkindi'ye Kalan Süre

Karşıyaka Mahallesi’nin genç muhtar adayı

Kırıkkale'nin Karşıyaka Mahallesi Muhtar Adayı Yahya Pekdoğan, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Karşıyaka'da çalınmadık kapı bırakmayan Pekdoğan, yaptığı çalışmalar ve verdiği vaatler ile gönüllere girmeyi başarıyor.


ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimine sayılı bir süre kala, adaylar saha çalışmalarını hızlandırdı. Bu adaylardan bir tanesi de Kırıkkale'nin Karşıyaka Mahallesi Muhtar Adayı Yahya Pekdoğan oldu. Genç muhtar adayı Pekdoğan, gençliğinin verdiği dinamizm ve heyecanla birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Karşıyaka Mahallesi'ni karış karış gezen, çalınmadık kapı, eli sıkılmadık esnaf bırakmayan Yahya Pekdoğan, Karşıyaka Mahallesi sakinlerinin gönlüne girmeyi başardı.

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIM
Yürütülen seçim çalışmaları hakkında konuşan Yahya Pekdoğan, "Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların dertlerini dinleyip, sorunlarına çözüm arıyoruz. Muhtar, halk ile yönetim arasındaki en önemli köprülerden biridir. Biz vatandaşlarımızın sesini gerekli yerlere iletmek için varız. İnşallah 31 Mart 2024 tarihinde Karşıyaka Mahallemize muhtar olarak seçildiğimiz zaman da, vatandaşımızın tüm istek ve taleplerini gerekli yerlere ileterek, çözüme kavuşturacağız." dedi.

Haber:Sibel Pehlivanlı

İlginizi Çekebilir

Türk Yapı Emlak’tan sivil toplum kuruşlarına ziyaret 

İlginizi Çekebilir

Nüfusun yüzde 21,8’i çocuk

İlginizi Çekebilir

Öğrenciler Nur Camisini gezdi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14164

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171