KIRIKKALE
25°
03:46

İmsak'a Kalan Süre

Aç kalan kurtlar ilçe merkezine indi!

Havaların soğumasıyla birlikte Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde aç kalan kurtlar TOKİ evlerinin bulunduğu bölgeye indi. Bölgede yaşayan vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde kurtların bahçede gezdiği iddia edildi.


CEP TELEFONU KAMERALARINA YANSIDI
Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesi TOKİ bölgesinde bugün ilginç bir durum yaşandı. Bölgede yaşayan vatandaşların iddiasına göre sosyal medyada bir dizi fotoğraflar paylaşıldı.

Paylaşılan fotoğraflarda dağda aça kalan kurtların şehir merkezine indiği ve TOKİ evlerinin bulunduğu hatta çocuk oyun parklarının bulunduğu alanda gezdiği iddia edildi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran durumla ilgili Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti.

EKİPLERDEN VATANDAŞLARA UYARI!
İlçede son günlerde etkili soğuk hava, yaban hayvanlarını da olumsuz etkiledi. Aç kalan bir kurt, Bahşılı ilçesine bağlı TOKİ konutları bahçesine indi. Bölgede yaşayan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgede araştırma yaptı. Ekipler, vatandaşları yaban hayvanlarına yiyecek vermeme konusunda uyardı.

Haber:Süleyman Ok 
 

İlginizi Çekebilir

Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir? 

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas’tan esnaf ziyareti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 4 şüpheli yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73682

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171