KIRIKKALE
25°

Kavuncu: “Yerel seçimlerin kazananı olacağız”

Önümüzdeki yıl yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sıkı şekilde hazırlanan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, sahada çalışmalarını sürdürüyor. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, parti teşkilatı ve üyeleriyle bir araya geldi. Kavuncu, “İnş


BÜYÜK BİR EKONOMİK YÜK VAR 
İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, parti yönetimi ve parti üyeleriyle bir araya geldi. Mahalli İdareler Seçiminde yapılacak olan çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Kavuncu, gündeme ve ekonomi alanına dair konuşmalarda yaptı. Ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Kavuncu, vatandaşların sırtında taşımayacağı çok büyük bir ekonomik yükün olduğunu söyledi. 

ROTAMIZ NET, PUSULAMIZ MİLLET
Kavuncu, “Kıymetli teşkilatımızla buluşarak ortak geleceğimizi ve gündemimizi konuştuk.
Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. İYİ Parti Kırıkkale il Teşkilatı olarak 2024'teki yerel seçimler için var gücümüzle mücadele edeceğimizi beyan ediyor,” Rotamız net, pusulamız Millet" diyoruz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Milletvekilliği seçimlerinde son durum!

İlginizi Çekebilir

AK Parti'de aday adaylığı hareketliliği

İlginizi Çekebilir

Altınışık’tan Kırıkkale siyasetini hareketlendirecek iddia!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50730

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171