KIRIKKALE
32°
05:42

İmsak'a Kalan Süre

Kentin güvenliği için toplandılar

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘Kent Güvenlik Danışma Kurulu (KGDK) toplantısı’ gerçekleştirildi.


TOPLUMA DESTEK SAĞLAMAK 
İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz koordinesinde kentin genel güvenliğine ilişkin yürütülecek hizmetlere toplumun katılımını ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit etmek ve hizmetleri geliştirmek amacıyla toplantı düzenlendi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ 
Kamu Kurum yetkilileri ve STK’ların da katılımıyla kent güvenlik danışma kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıda bir önceki toplantıda alınan kararlar ve kararlara ilişkin diğer kurumlarca yapılan işlemler ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün 2021-2022 yılları içerisinde yapmış olduğu faaliyetler, devam eden projeleri il genelinde meydana gelen asayiş, narkotik ve trafik olaylar hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Haber: Burak Çalışkan 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74422

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171