KIRIKKALE
25°
03:58

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale dahil 81 ilde dev operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde içki kaçakçılığı ve sahteciliğin önlenmesi amacıyla eş zamanlı yürütülen Çengel Operasyonu'nda 216 zanlının gözaltına alındığını duyurdu.


BAKAN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN AÇIKLADI
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, “Halkın can güvenliği ve sağlığını tehdit eden, aynı zamanda ülkenin büyük miktarda vergi kaybına uğramasına neden olan kaçak ve sahte içki ticaretinin engellenmesi amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığınca 81 ilde operasyon düzenlendi.” İfadelerine yer verildi.

ONBİNLERCE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ
Eş zamanlı yürütülen operasyonlarda, 30.126 litre etil alkol, 15.300 litre kaçak sahte alkollü içki, 3.132 şişe kaçak sahte alkollü içki, bin 497 boş şişe, 2 bin 364 bandrol, 2bin 658 alkol aroması, 2 bin 134 etiket ele geçirildi. 25 yasadışı " kaçak ve sahte alkollü içki imalathanesi" tespit edildi.

VERGİ KAYBININ ÖNÜNE GEÇİLDİ
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından koordine edilen operasyonlara, Gelir İdaresi Başkanlığı ekipleri de katıldı. Gelir İdaresi Başkanlığı ile yapılan ortak değerlendirmede, yaklaşık 43 milyon TL vergi kaybının önüne geçildiği saptandı.

“OPERASYONLAR DEVAM EDECEK”
Polis ve Gelir İdaresi Başkanlığı çalışanlarını tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Ülkemizin dört bir yanında kaçakçılara ve sahteciliğe karşı operasyonlarımız artarak devam edecek" dedi.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Mahmut Çorumlu’ya önemli görev 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Emniyet ekiplerinden kaçakçılara geçit yok!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sentetik ecza ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81886

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171