KIRIKKALE
14°
03:9

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale için sağanak yağış uyarısı!

Kırıkkale için sağanak yağış uyarısı!


DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUN

Kırıkkale’de hava sıcaklıkları her geçen gün giderek artıyor. Artan bu hava sıcaklıkları bugün ve yarından itibaren yerini sağanak ve gök gürültülü yağışlara bırakmaya hazırlanıyor. İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri için sağanak uyarısında bulunuldu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.


GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum, Bolu ve Karabük çevreleri ile Konya'nın batısı ve kuzeyi, Kastamonu'nun iç kesimleri, Düzce'nin doğusu, Sivas'ın ve Yozgat'ın kuzey kesimlerinde aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İlginizi Çekebilir

Berber ve kuaförler kapalı olacak

İlginizi Çekebilir

Öğrencilerin yemek ihtiyacı devlet tarafından karşılanacak

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de rengarenk kabak festivali

Haber Yorumları

Yorum Yaz

33292

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171