KIRIKKALE
24°
03:12

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale Üniversitesi’nden başarı

Türkiye Üniversite Federasyonunun Konya Necmettin Erbakan Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlediği Üniversiteler arası Futbol bölgesel Lig müsabakaları tamamlandı.


TOPLAMDA 12 GOL ATTI
Öğretim görevlisi Y.Kürşet Güldal nezaretinde müsabakalarda mücadele eden Kırıkkale ekibi şehri ikincilikle dönme başarısı gösterdi. Toplamda 6 Üniversitenin katıldığı müsabakalarda Kırıkkale Üniversitesi Öğretim görevlisi Yavuz Kürşat Güldal’ın teknik sorumluluğunda grubu ikinci olarak tamamladı. Oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanan Kırıkkale Üniversitesi Futbol takımı toplamda 12 gol attı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Kırıkkale Üniversitesi Futbol takımı kafilesi kupa ve madalyalarını Karamanoğlu Mehmet Bey Rektörü Mehmet Gavgalı elinden aldı. Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim görevlisi Kürşat Güldal yaptığı açıklamada “Bu başarıda bizlere destek olan Başta Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Arslan, Rektör yardımcılarımız Prof.Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz hocalarımıza teşekkür ederim. Bize güveni boşa çıkarmadık. Müsabakalarda iyi bir performans sergileyen futbolcularımızı da tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

Haber:Yunus Emre Altundağ 

İlginizi Çekebilir

Yaralı köpek tedavi edildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi ile Arjantin arasında işbirliği protokolü 

İlginizi Çekebilir

Elif Sinan davasında karar!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70109

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171