KIRIKKALE
21°
02:19

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale Üniversitesinden öğrencilere "hoş geldiniz" etkinliği

Kırıkkale Üniversitesince (KKÜ) okula yeni başlayan öğrenciler için "Üniversitemize ve Şehrimize Hoş Geldiniz" etkinliği düzenlendi.


HERKESE BAŞARILAR DİLEDİ
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, KKÜ Stadı'nda gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, öğrencilerin üniversiteyi kazanabilmek için çok büyük emek verdiğini söyledi. Emeklerinin karşılığında öğrencilerin üniversiteli olduğunu aktaran Saygılı, "Artık sorumluklarınız kendi üzerinize bindi. Başarılı olacaksanız kendiniz olacaksınız. İnşallah burada başladığınız gibi hayırlı bir şekilde mezun olmayı Allah size nasip eder. Hepinize başarılar diliyorum." dedi.


ELİMİZDEN GELENİ GÖSTERİYORUZ 
Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan da öğrencilere hayırlı olsun dileğinde bulunarak, 4 yılın sonunda geldikleri gibi gitmeyecekleri konusunda söz istedi. Öğrencilerin eğitim sürecini tamamladıklarında hem yaş olarak olgunlaşıp hem de eğitim ve öğretim noktasında yaşıtlarından farklı mezun olacaklarını belirten Aslan, kendilerinin de öğrencilerin başarısı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti. Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş ve protokol üyelerinin de katıldığı etkinlikte, öğrencilere aşure dağıtıldı. Üniversiteye birincilikle giren Elif Nur Güneş'e ödül verildiği program, öğrencilerin müzik dinletisi ve stantların gezilmesiyle sona erdi.


Kaynak: AA
 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, Ankara, Kırşehir, Nevşehir ve Çorum’a gidecekler dikkat!

İlginizi Çekebilir

Yeni Sanayi Sitesi kavşağı trafiğe kapatılıyor

İlginizi Çekebilir

Mayıs ayında 667 konut satıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36191

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171