KIRIKKALE
22°
02:1

İkindi'ye Kalan Süre

 Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'ndan okullara ziyaret

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kentte güçlendirme çalışmaları devam eden ve tamamlanan bazı okulları ziyaret etti.


"İNŞAATLARLA İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK"
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tekbıyıkoğlu, beraberindeki Vali Yardımcısı Mehmet Miraç Topaloğlu ve Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu ile inşaat çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Ardından bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan okulları da gezen Tekbıyıkoğlu, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Tekbıyıkoğlu, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, kent genelindeki okullarda inşaatlarla ilgili çok önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

21 OKULA 91 MİLYON LİRALIK HARCAMA
Okullarda güvenli ortamlar oluşturduklarını aktaran Tekbıyıkoğlu, "Milli Eğitim Bakanımızın ilimizi ziyaretiyle beraber okullarımızdaki fiziki imkanların geliştirilmesiyle ilgili çok önemli adımlar attık. Toplam 21 okulda çalışma yaptık. Okullarımızın güçlendirme çalışmalarını da gerçekleştirmiş olduk. Okullarda sadece fiziki imkanların haricinde çocuklarımıza güvenli bir ortam hazırladık. Derslerini bu güvenli ortamlarda yapabilecek tadilatlar ve girişimlerde bulunduk." ifadesini kullandı. Tekbıyıkoğlu, devam eden çalışmaların da kısa sürede tamamlanacağına dikkati çekerek, 21 okulda toplam 90 milyonun liranın üzerinde harcama gerçekleştirdiklerini kaydetti.

KIRIKKALE (AA)

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de "Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı" başladı

İlginizi Çekebilir

Yıldızlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası sona erdi

İlginizi Çekebilir

Tokmak köfte ve pelte için coğrafi işaret alınacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31880

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171