KIRIKKALE
25°
02:53

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale’de 10 Kasım

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yılı dolayısıyla Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.


KORO VE DRAMA GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yılı dolayısıyla Kırıkkale’de çeşitli anma etkinlikleri düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda saat 09.05’te düzenlenen törende, 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Törene katılan il protokolü ve vatandaşlar burada düzenlenen törenin ardından Kırıkkale İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Vatandaşlar burada, lise son sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan koro ve drama gösterilerini izledi. Tören ve etkinliğe, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 10 Kasım

İlginizi Çekebilir

30 Ağustos zaferin tarihi günüdür 

İlginizi Çekebilir

O havuz kullanıma kapatılıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89346

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171