°

Kırıkkale’de 20 organizasyon hakkında idari işlem

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 01-07 Eylül 2025 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen düğün, nişan, asker uğurlama gibi etkinliklerde kamu düzeni ve trafik güvenliğini sağlamak için denetimler yaptı.


20 ORGANİZASYON HAKKINDA İDARİ İŞLEM

Yapılan çalışmalar kapsamında toplam 181 taahhütname alınırken, etkinlik öncesinde gerekli taahhütnameyi üç gün önceden vermeyen 20 organizasyon hakkında idari işlem uygulandı. Denetimlerde ayrıca bir adet tabanca ele geçirilirken, kurallara uymayan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı. Bu kapsamda; 13 sürücüye ses cihazlarıyla çevreye rahatsızlık vermekten, 8 sürücüye trafik güvenliğini tehlikeye atacak şekilde araç kullanmaktan, 5 sürücüye ise abartı egzoz kullanarak gürültü yapmaktan cezai işlem uygulandığı bildirildi.

KARARLILIKLA SÜRDÜRÜLECEK

Emniyet yetkilileri, düğün ve benzeri etkinliklerin vatandaşların huzurunu bozacak şekilde kutlanmasına izin verilmeyeceğini vurguladı. Kamu güvenliği ve trafik düzenini korumak amacıyla yapılan denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların can ve mal güvenliği için yürütülen bu çalışmaların kesintisiz devam edeceğini belirterek, toplumun huzurunu bozan her türlü olumsuzluğa karşı mücadelede taviz verilmeyeceğinin altını çizdi.

İlginizi Çekebilir

Şahsenem Kırıkkale’de büyük ilgi gördü

İlginizi Çekebilir

Hastalara geçmiş olsun ziyaret

İlginizi Çekebilir

Başkan Önal, Zabıta Haftası’nı kutladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75280

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171