KIRIKKALE
21°
04:20

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de çevrilen pedallar TRT’de 

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Kırıkkale Valiliği himayelerinde gerçekleştirilen ‘7. Etap Puanlı Bisiklet Yol Yarışları’ TRT Spor’un ‘Özel Dosya’ gündemi programında geniş yer buldu. 3 gün süren etkinlik kapsamında, Kırıkkale’nin ismi dünyaya duyurulmuş


 ŞENLİK HAVASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Kırıkkale Valiliği’nin himayelerinde geçtiğimiz hafta 3 gün boyunca düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası 7. Etap Puanlı Yol Yarışları sona erdi. Şenlik havasında gerçekleştirilen etkinlik, rengarenk görüntülere sahne oldu. Yerel ve ulusal medyanın büyük ilgi gösterdiği yarışlar, TRT Spor’un ‘Özel Dosya’ gündemi programında geniş yer buldu. Kırıkkale’ye özel ekibiyle birlikte gelen TRT Spor, gazetekale.com yarış gününde Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ile canlı röportajda gerçekleştirdi. Aynı zamanda bazı çekişmeli ve heyecanlı geçen yarışları canlı olarak yayınlandı. 

RENGARENK ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
‘Bisikletini kap, meydana gel’ sloganı kapsamında Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve diğer protokol üyeleri de vatandaşlarla birlikte halk sürüşünde pedal çevirdi. Ayrıca çekilişe katılan 30 yarışmacıya da ‘Kırıkkale Anadolu’ markalı bisiklet hediye edilmişti. Hediye edilen bisikletlerin yanı sıra; çekilen kurada numaraları çıkan çok sayıda kişiye de çeşitli hediyeler verildi. . Etap Puanlı Yol Yarışları etkinliğinin son gününe de çok sayıda protokol üyeleriyle vatandaş eşlik etmişti. 

BUGÜN 15.45’TE TEKRAR YAYINLANACAK 
Yarışmalar kapsamında emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Bülent Tekbıyıkoğlu: "Şehrimizin daha ileriye gitmesi amacıyla hep birlikte çalışan iyi bir takımız biz. Elbette ki Valiliğimizin ve diğer kurumlarımızın burada çok büyük emekleri var. Ama takımımızın en büyük parçası Kırıkkale halkı. Kırıkkale bugün bir kez daha göstermiş oldu ki bu işin hakkını verdi. Şehrimizin birçok özelliği var. Şehrimiz bir Cumhuriyet şehri. Cumhuriyet ile kuruldu ve büyüdü" dedi.TRT Spor ‘Özel Dosya’ programında yayınlanan Pedallar Anadolu’nun Kalbinde programı, topladığı büyük beğeni üzerine bugün saat 15.45’te tekrar TRT spor ekranlarında olacak.


Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

Sera Projesi Hazırlamak

İlginizi Çekebilir

Ahır çöktü! 2 kadın yaralandı, 8 hayvan telef oldu

İlginizi Çekebilir

İki çocuk annesi Hayriye'den 3 gündür haber alınamıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40643

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171