KIRIKKALE
19°
00:52

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkale’de dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

Kırıkkale Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında, insan yoğunluğunun yaşandığı cadde ve sokaklarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.


KIRIKKALE (İHA) -Kırıkkale Belediyesi, dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, ekipler insan yoğunluğunun yaşandığı cadde e sokakları dezenfekte ediyor. Kırıkkale Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, kent merkezinin dört bir yanında temizlik personelleri ile dezenfeksiyon çalışmalarının devam ettiği belirtiği ve hijyen çalışmalarının hızlandırıldığı aktarıldı. Ana arterlerin başında gelen, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve bulvarlarda geniş çaplı dezenfeksiyon çalışmasının gerçekleştirildiğine işaret edilen açıklamada, park ve çocuk oyun parkları, bank ve bankamatik gibi alanların da dezenfekte edildiği belirtildi.

 

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden su kesintisi uyarısı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi araç filosunu genişletiyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale rengarenk çiçek açacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77721

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171