KIRIKKALE
24°
07:9

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale'de Emlakçılara danışmanlık eğitim kursu verilecek 

Kırıkkale Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ramazan Almaz, emlak danışmanlığı alanında temel eğitim kursu açılacağını duyurdu. 


SERTİFİKA VERİLECEK 
Almaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren tüm Emlakçıların yetki belgesi alma zorunluluğu vardır. Yetki belgesi almak için gerekli olan belgelerden bir tanesi de “Emlak Danışmanlığı Temel Eğitim Sertifikası” dır. Bu sertifikaya sahip olabilmek için belirli bir süre eğitim alma zorunluluğu getirilmiştir.  Bu nedenle Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi tarafından 09 Ekim 2023 tarihi itibariyle "Emlak Danışmanlığı Temel Eğitim Sertifikası Kursu" açılacaktır.” 


KURSA DEVAM ZORUNLUĞU VARDIR
“120 saat üzerinden yaklaşık 1.5 / 2 ay sürecek olan kurs, iki grup halinde açılacak olup;  1. Grup pazartesi, Salı, Çarşamba, 2. Grup Perşembe, Cuma, Cumartesi şeklinde, akşam 18.00-21.00 saatleri arasında olacaktır. Halk Eğitim Merkezinde açılacak olan bu kursta eğitimi meslektaşlarımızdan Musa Karademir verecek olup, kursa devam zorunluğu vardır. 24 saatten fazla devamsızlık yapan kursiyer kurstan başarısız sayılacaktır.  İlimizde faaliyet gösteren tüm Emlakçı Meslektaşlarımızın yetki belgesi almak için zorunlu olan “Temel Eğitim Sertifikası” nı almak için bu kursa katılmaları zorunludur. İletişim; Musa Karademir T el: 0 505 345 37 06”

Haber: Süleyman Ok


 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Emlakçılara danışmanlık eğitim kursu verilecek 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54494

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171