KIRIKKALE
25°

Kırıkkale’de internet dolandırıcısı yakalandı

Kırıkkale'de "Bilişim Sistemleri ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan yakalanan şahıs cezaevine gönderildi


EMNİYET EKİPLERİ YAKALADI
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Bilişim Sistemleri ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan hakkında kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan A.B. isimli şahsı yakaladı.

KARARLILIKLA ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Yapılan çalışmalarda, A.B.'nin, internet üzerinden sahte web siteleri açarak vatandaşları dolandırmaya çalıştığı tespit edildi. Şahsın, bu yöntemle birçok kişiden para çaldığı belirlendi.
A.B., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Keskin F Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, siber suçlarla mücadele kapsamındaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Ümit Duman, CHP il başkanlığına aday 

İlginizi Çekebilir

112 Müdürü Tekinay istifa ediyor

İlginizi Çekebilir

Trafik uygulamalarında 28 bin 58 sürücüye ceza yazıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22641

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171