KIRIKKALE
25°

Kırıkkale’de kaçak silah operasyonu!

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yakalanan 118 şüpheliden 1 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


SUÇ ZANLILARI KAÇACAK DELİK ARIYOR
Kırıkkale’de her alanda operasyon gerçekleştiren İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirleri başta olmak üzere silah kaçakçılarına da her yeri dar ediyor. Yapılan operasyonlar vatandaş nezdinde takdir toplarken, suç teşkil eden zanlılar adeta kaçacak delik arıyor. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ruhsatsız kaçak silah operasyonu gerçekleştirildi.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
6-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilerek yakalanan 118 şüpheliden, 1 şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. 117 şüpheli ise serbest bırakıldı. Çeşitli suçlardan aranan 26 şüpheli yakalanarak adli makamlarca işlem yapıldı, 3 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda 3003 şahıs ve 99 araç sorgulandı.

Ayrıca;

- 6 adet ruhsatsız tabanca,

- 2 adet ruhsatsız tüfek,

- 73 adet fişek,

- 12 adet uyuşturucu hap,

- 0.33 gram metamfetamin ele geçirildi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de devrilen tankerin sürücüsü yaralandı

İlginizi Çekebilir

Osmanlı mesleği tarih oluyor 

İlginizi Çekebilir

Şehit Türken, dualarla anıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99811

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171