KIRIKKALE
25°
05:39

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de o kavşak trafiğe kapatıldı

43 ilin geçiş güzergâhındaki trafiği rahatlatmak amacıyla Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde bulunan Yeni Sanayi Sitesi kavşağı trafiğe kapatıldı. Sürücülerin mağduriyet yaşamaması noktasında alternatif yol güzergahları belirlendi. İşte o güzergahlar..


BETON BARİYERLE KAPATILDI
Geçtiğimiz haftalarda Gazetekale olarak gündeme getirdiğimiz Yeni Sanayi Sitesi Kavşağı, trafiğin daha da rahatlaması amacıyla bugün itibariyle tamamen trafiğe kapatıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar sonucunda trafik akışının daha hızlı şekilde sağlanması noktasında çalışmaların sonlarına gelindi. Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yolun kavşak kısmı new jersey beton bariyerle kapatıldı.

YAYALAR İÇİN ÜST GEÇİT YAPILDI
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla kavşak, kısa süre içerisinde araç geçişine kapatıldı.. Aynı zamanda bölgede yayaların can güvenliğini sağlamak amacıyla üst geçit yapıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri, yayaların karşıdan karşıya geçmek için üst geçidi kullanması uyarısında bulundu.

ALTERNATİF YOLLAR BELİRLENDİ
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihaleyi aran taşeron firma tarafından çevre düzenlemesi yapılacağı, yapılacak olan çevre düzenlemesi sonrasında Yeni Sanayi Sitesi Kavşağı’nın tamamen trafiğe kapatılacağını duyurmuştuk. Bugün ise bu kavşak tamamen trafiğe kapatıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yahşihan Belediyesi ekipleri, vatandaşların sorun yaşamaması noktasında da alternatif yol güzergahları belirledi.

TRAFİĞİ BÜYÜK ÖLÇÜDE RAHATLATACAK
Özellikle günlük Kırıkkale-Ankara arası yolculuk yapan vatandaşların sıklıkla kullandığı ve trafik sıkışıklığını rahatlatacak olan kavşak çalışması için alternatif güzergahlarda belirlendi. Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri, Çorum, Samsun, Yozgat güzergahlarını birbirine bağlayan kavşakta direkt geçiş yapmak amacıyla trafik önemli ölçüde rahatlamış olacak. Yahşihan ve diğer bölgelere gitmek isteyen vatandaşlar yeni yapılan Yenişehir Kavşağı, Yüksek İhtisas Hastanesi Kavşağı ve Kırıkkale Üniversitesi kavşağını kullanabilecek.

TRAFİK İŞARETLERİYLE YÖNLENDİRME YAPILIYOR
Trafikte oluşabilecek aksamalara karşı önlem almak amacıyla, Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri ve Yahşihan Belediyesi ekipleri gerekli çalışmaları tamamlamak üzere. Çalışmalar kapsamında, kavşak çevresinde trafik işaretleri ve yönlendirmeler yapılıyor. Ayrıca, trafik ekipleri kavşak çevresinde görev yaparak, sürücülere yardımcı oluyor.

Haber:Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin ihracatı azaldı

İlginizi Çekebilir

Bağımlı gençler, yeniden hayata tutunuyor 

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt Belediyesi’nde sözleşme sevinci 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34903

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171