KIRIKKALE
25°
02:13

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de sular ne zaman gelecek? Su hatlarında çalışmalar bitti mi?

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, içme suyu iletim hatlarında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Saygılı, vatandaşlara suyun yetebilmesi için vatandaşlara tasarruflu su kullanılması ricasında bulundu.


TASARRUFLU KULLANIN UYARISI
Kırıkkale’ye su akışını sağlayan boru hatlarında meydana gelen arızalar nedeniyle Kırıkkale’nin belirli bölümlerine dünden bu yana su verilemiyor. Vatandaşlara SMS ile bilgilendirme yaparak uyarılarda bulunan Kırıkkale Belediyesi, depolarda bulunan suların yetebilmesi için suyu tasarruflu kullanılması uyarısında bulunmuştu.

SAYGILI, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Saygılı, “İçme suyu iletim hatlarımızda önemli alt yapı çalışmaları yapıyoruz. Yürüttüğümüz bu alt yapı çalışmaları esnasında su kesintisini hissettirmeden de tamamlama gayreti sarf ediyoruz. Depolardaki suyumuzun yetebilmesi için tasarruflu su kullanılmasını önemle rica ediyoruz. Hemşehrilerimizin anlayışı için teşekkür ederim” dedi.

Haber:Tuğçe Özdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de aranan şahıs yakalandı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de altın fiyatlarında son durum!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de hava nasıl olacak?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75415

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171