°

Kırıkkale’de tandır yangını korkuttu!

Kırıkkale’nin Etiler Mahallesi’nde tandırlık, kiler ve odunluk olarak kullanılan bir yapıda yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüyerek çevrede paniğe yol açtı.


YANARAK KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Olay yerine hızla intikal eden Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, alevlere kısa sürede müdahale ederek yangının çevredeki binalara sıçramasını önledi. Ekiplerin yoğun çabaları sonucu yangın kontrol altına alınırken, uzun uğraşların ardından tamamen söndürüldü. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, alevlerin sardığı yapı tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde daha büyük bir felaketin önüne geçildiğini ifade ederek ekiplere teşekkür etti. Kırıkkale Belediyesi yetkilileri, benzer olayların yaşanmaması için vatandaşlara tedbirli olmaları yönünde uyarıda bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Evden televizyon çalan hırsız yakalandı!

İlginizi Çekebilir

Yeşilay’dan bilgilendirme standı

İlginizi Çekebilir

Zabıta ekiplerinden yılbaşı denetim

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97104

Kırıkkale’de trafik kazası: 2 yaralı
Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü’nün 9 sporcusu siyah kuşak bağladı
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Yunanistan’da şanlı bayrağımızın yakılmasını şiddetle lanetliyoruz”
SIRADAKİ HABERLER

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171