KIRIKKALE
25°
02:1

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale'de Yeniden Refah Partisi birinci oldu 

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi, Eylül ayı içerisinde üye hedefi bakımından en başarılı 5 ilin haritasını paylaştı. Kırıkkale listede birinci sırada yer aldı.


21 BİN YENİ ÜYE YAPILDI 
Siyasi çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeniden Refah Partisi,  Eylül ayı içerisinde üye hedefi bakımından en başarılı 5 ili açıkladı. Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal ve yönetimi Türkiye'de birinci parti oldu. Konya ikinci sırada yer alırken, Muğla üçüncü, Bayburt dördüncü, Kırklareli ise beşinci sırada yer aldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Eylül ayı içerisinde Türkiye geneline 21 bin yeni üye! Azim ve gayretle çalışan tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı tebrik ederiz" dedi.

ÜYE SAYILARI GİDEREK ARTIYOR 
Kırıkkale'de çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini dile getiren Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal, her geçen gün üye sayılarının artarak devam ettiğini dile getirdi. Türkiye'nin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi noktasında üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirdiklerini vurgulayan Erdal, "Kırıkkale'de inşallah yerel seçimlerde önemli başarı elde edeceğiz. Bu başarılarımızı Türkiye genelinde de gerçekleştireceğiz. Üye kaydında emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Erdoğan’a en yüksek oy Karakeçili’den

İlginizi Çekebilir

Sağlıklı yaşam için günde en az 30 dakika yürüyün 

İlginizi Çekebilir

Şehit Doktor için mevlit okutuldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35466

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171