KIRIKKALE
27°
05:17

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalegücü’nde yüzler gülüyor

Kırıkkalegücü’nde yüzler gülüyor


KAMP HAZIRLIKLARI GÜZEL GİDİYOR

8 Eylül’de başlayacak olan 2024-2025 sezon öncesi Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, Afyonkarahisar’da kampını sürdürüyor. 28 kişilik kafileden oluşan takım yönetimi, sezona en iyi şekilde hazırlanmak için antrenman sahasında ter döküyor.  Isınma, 4V1 oyun, 5v2 oyun, 7V3 alan geçişli oyun, dar alan turnuva ve mas koşusu gibi antrenmanların yapıldığı kampla ilgili Kırıkkalegücü Teknik Direktörü Ercümend Coşkundere, kamp süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

3 AĞUSTOS’TA HAZIRLIK MAÇI VAR

Kamp sürecinin iyi gittiğini ve oyuncuların birbirleriyle güzel motivasyon kurduğunu belirten Coşkundere, birinci etap kamp süreci boyunca büyük ilerlemeler alacaklarını dile getirdi. 3 Ağustos Cumartesi günü hazırlık maçı yapacaklarını dile getiren Coşkundere, hazırlık maçına kadar bu süreci çok iyi değerlendirdiklerini ifade etti. Hazırlık maçına sıkı şekilde hazırlandıklarını belirten Coşkundere, “Bu karşılaşmada göremediğimiz eksiklikler varsa bunları tespit edeceğiz. Bizim için güzel bir tecrübe olacak” dedi.

ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ

Yeni sezon için emeği geçen herkese ve oluşturulan takım kadrosu için yönetime teşekkür eden tecrübeli teknik direktör Ercümend Coşkundere, Kırıkkale’nin güvenini boşa çıkartmayacaklarını ifade etti. Şampiyonluk yolunda ipi göğüsleyeceklerine vurgu yapan Coşkundere, “Şampiyonluk yolunda ipi göğüsleyecek bir ekip oluşturuldu. Oluşturulan bu kaliteli kadroyu sahada en güzeliyle yansıtacağız. Kulüp başkanımız Adnan Duman ve yönetimine çok teşekkür ederim. Bu formaya gönül vermiş, şehrinin takımını seven bütün Kırıkkalegücü taraftarlarını bizlere destek olmasını davet ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Coşkundere: “Sezona iddialı gireceğiz”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü’ne kale gibi defans

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden Kitapların Işığında 2. Gençlik Kampı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45037

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171