KIRIKKALE
21°
00:1

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkaleli Trabzon uşağı şarkılarıyla beğeni topluyor

Ailesiyle birlikte yıllardır Kırıkkale’de ikamet eden, aslen Trabzon’un Çaykara ilçesi nüfusuna kayıtlı Enver Can, söylediği Karadeniz şarkılarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bir hevesle müzik hayatına adım atan Can, ‘İnce Bel’ isminde yayınladığı ilk vi


YÜZLERCE KİŞİ ŞARKIYI PAYLAŞTI  
Bir hevesle 12-13 yıl önce şarkı söylemeye başlayan Kırıkkaleli Enver Can, söylediği şarkılarla çevresi tarafından beğeni topluyor. Aslen Trabzon’un Çaykara ilçesi nüfusuna kayıtlı olan 29 yaşındaki Enver Can, yıllardır ailesiyle birlikte Kırıkkale’de ikamet ediyor. Eğitim yaşantısını Kırıkkale’de sürdüren ve bir dönem Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Okulu (YİBO)’da eğitim gören Can, sosyal medyada seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çekiyor.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR 
Çocukluk yıllarından bu yana müzikle uğraşan Can, sosyal medya Youtube üzerinden yayınladığı ilk video klip ile dikkatleri üzerine çekti. “İnce Bel” isminde bir şarkıyı seslendiren Can, kendisine destek sağlayan herkese teşekkür etti. Ankara’da restoran işleriyle uğraştığını vurgulayan Can, Ankara’da sahne aldığını Kırıkkale’de de sahne almak istediğini söyledi. 

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Yayınladığı klip sonrası konuyla ilgili Gazetekale’ye özel açıklamalarda bulunan genç sanatçı Enver Can, “Bu benim ilk klip videom. Yeni yıl itibariyle artarda üç klip daha gelecek. Yıllardır Kırıkkale’de yaşıyoruz. Kırıkkale halkından ve destek veren herkese çok teşekkür ederim. Şivem nedeniyle Karadeniz türkülerine ve şarkılarına biraz daha yatkınlığım var. O nedenle Karadeniz şarkılarını tercih ediyorum. Karadeniz şivesinin yaşatılması ve gerekli değeri daha fazla alması amacıyla bu yolda ilerleyeceğim” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61612

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171