KIRIKKALE
22°
00:38

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’nin dünyaya açılan yüzü Akyön

25 ülkeden 175 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilecek olan 58. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Turu için ön görüşmeler başladı. Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Hatay valileri ile bir araya ge


25 ÜLKEDEN 175 SPORCU
Türkiye Bisiklet Federasyonu, Cumhurbaşkanlığı himayeleri altında, uluslararası organizasyonlara devam ediyor. 23-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Turu organizasyonu düzenlenecek. Antalya-Finike-Marmaris-Bodrum-Aydın-Kuşadası-İzmir ve İstanbul etaplarının olacağı organizasyona, 25 ülkeden toplamda 175 sporcu katılacak. 

AKYÖN, VALİLER İLE BULUŞTU
Kırıkkale’nin sevilen isimlerinden Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ise çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Akyön, 58. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Turu için ön görüşmelere başladı. As Başkan Akyön yaptığı çalışmalar kapsamında, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Hatay Valisi Rahmi Doğan ile bir araya geldi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Akyön’den İsveç’e tepki!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin dünyaya açılan yüzü Akyön

İlginizi Çekebilir

Akyön, herkesi yarışlara davet ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34052

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171