KIRIKKALE
22°
02:37

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkalespor, deplasmandan 3 puanla döndü

Kırıkkalespor Büyük Anadoluspor, ligin 29. haftasında Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya geldi. Kırıkkalespor, deplasmanda oynanan maçtan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.


MAÇ 1-0’LIK SKORLA SONA ERDİ
TFF 3. Lig’de mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin 29. haftasında Büyükçekme Tepecikspor ile karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Stadyumu’nda oynanan maça her iki takım da temkinli başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken her iki takımda devre arası soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti. Takımlar ikinci yarıya da temkinli bir oyunla başladı. Kırıkkalespor aradığı golü 80. dakikada Onur Çakmakcı ile buldu. 

Kırıkkale Büyük Anadoluspor – Büyükçekmecek Tepecikspor maç künyesi

SATDYUM – Şenol Güneş Stadyumu

KIRIKKALESPOR İLK 11- (Yunus Emre Çabuker, Mehmet Albayrak, Emrah Sürücü, Serkan Güler, Uğur Ayhan, Reha Kurt, Onur Çakmakcı, Mehmet Söğüt, İlker Günay, O. Destan, Doğukan Subaşı)

BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR İLK 11 – (Doğukan Bad, Ufuk Er, Berkay Ceylan, Erçağ Evirgen, Kayhan Arduç, Ramazan Özcan, Caner Solmaz, Orhan Evci, Taylan Arman, Y. Kargı, A. Özer)

HAKEMLER- Orta Hakem: Semih Kurt, Yardımcı Hakem: Nurettin Taşkesen, Yardımcı Hakem: Ömer Yasin Gezer, 4. Hakem: Alperen Aksu

İlginizi Çekebilir

Şampiyon İl Özel İdaresi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’dan tarihi sponsorluk anlaşması

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, sezonu hüsranla kapattı: 7-3

Haber Yorumları

Yorum Yaz

83734

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171