KIRIKKALE
25°
05:4

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkalespor, kampa giriyor 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalespor, sezon öncesi Nevşehir’de kampa girecek. 25 futbolcu kamp kadrosunda yer alacak. 1 hafta yapılacak olan kamp sürecinde Kırıkkalespor, 3 takımla hazırlık maçı yapacak.


NEVŞEHİR’DE KAMPA GİRECEK 
2023-2024 futbol sezonunun hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Kırıkkalespor, transfer süreciyle birlikte oyuncularını yeşil zemin için hazırlıyor. Kulüp başkanlığında kongre heyecanı ve akabinde teknik direktörlük alanında görevin verilmesiyle süreç başlamıştı. Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalespor, sezon öncesi Nevşehir’de kampa girecek. 25 futbolcu kamp kadrosunda yer alacak. 1 hafta yapılacak olan kamp sürecinde Kırıkkalespor, 3 takımla hazırlık maçı yapacak.

3 TAKIMLA HAZIRLIK MAÇI YAPACAK 
Kırıkkalespor, yeni sezon öncesi Nevşehir’de 19-27 Ağustos tarihleri arasında kampa girecek. Son transferlerin tamamlanmasıyla birlikte sezon öncesi Nevşehir’e kampa gidecek kulüpte, 25 futbolcu kamp kadrosunda yer alacak. 1 hafta yapılacak olan kamp sürecinde Kırıkkalespor, 3 takımla hazırlık maçı yapacak.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yeni teknik direktörü Kaya

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor evinde galip geldi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor hazırlık kampına başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35067

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171