KIRIKKALE
24°

Kırıkkalespor’dan basın açıklaması; “Zafer inananlarındır”

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 13 Şubat 2022 tarihinde kendi sahasında karşılaştığı İçel İdman Yurdu ile berabere kalmıştı. Taraftarlar, maçtan sakatlığı nedeniyle ayrılan bir futbolcuya ise hakaret içerikli eleştirilerde bulunmuştu. Kırıkkale Büyük Anadolu


“İSTENMEYEN OLAYLAR YAŞANMIŞTIR”
TFF 3. Lig’de mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıpları nedeniyle eleştirilerin odağı haline geldi. Son olarak 13 Şubat 2022 tarihinde kendi sahasında İçel İdman Yurdu ile karşı karşıya gelen Kırıkkalespor, 0-0’lık eşitlikle sona eren maçtan 1 puanla ayrıldı. Maç esnasında ise bir futbolcu sakatlık nedeniyle sahayı terk etmek zorunda kaldı. Bunun üzerine bazı taraftarlar futbolcuya tepki göstererek, hakaret içerikli eleştirilerde bulundu. Kırıkkalespor cephesinden ise cevap gecikmedi. Futbolcusuna sahip çıkan Kırıkkale Büyük Anadoluspor yönetimi bir basın açıklaması yaparak; “Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahamızda oynadığımız İçel İdman Yurdu müsabakasında, puan üstünlüğü bulunan rakibine karşı pozisyon vermeden ve pozisyonlar üreterek müsabakayı tamamlayan ekibimiz, gol haricinde iyi bir müsabaka çıkarmıştır. Oyundan sakatlanarak çıkan sporcumuza yapılmış olan hakaret içerikli eleştiri hepimizi üzmüş ve sahiplenme duygusu ile göstermiş olduğumuz karşı tepki ile istenmeyen olaylar yaşanmıştır.” dedi. 

 “TAKIMIMIZ İLK YARIYI PLAY-OFF İDDİASI İÇERİSİNDE TAMAMLADI”
Konuya ilişkin detaylı bir açıklama yapan Kırıkkale Büyük Anadoluspor yönetimi yaptığı basın açıklamasında şu ifadeler yer verdi; “Sezon başı mevcut imkanlar dahilinde kurulan takımımız, şampiyonluk gayesinden uzak kurulduğu eleştirilerine maruz kalırken tüm şehir olarak sağladığımız birliktelik ile başarılı sonuçlar alarak ilk yarıyı Play-off iddiası içerisinde tamamlamıştır. Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahamızda oynadığımız İçel İdman Yurdu müsabakasında puan üstünlüğü bulunan rakibine karşı pozisyon vermeden ve pozisyonlar üreterek müsabakayı tamamlayan ekibimiz gol haricinde iyi bir müsabaka çıkarmıştır. Oyundan sakatlanarak çıkan sporcumuza yapılmış olan hakaret içerikli eleştiri hepimizi üzmüş ve sahiplenme duygusu ile göstermiş olduğumuz karşı tepki ile istenmeyen olaylar yaşanmıştır.”

“BU TAKIM HEPİMİZİN”
“Futbol göreceli bir oyundur. Herkesin futbol anlayışı farklı ve futbolcudan beklentileri farklı olacaktır. Hepimizin amacı takımımızın başarısından öteye gitmemelidir. Bu takım hepimizin takımıdır ve hepimizin gayesi takımımızı üst liglere taşımaktır. Bu amaçla imkanlarımız doğrultusunda mücadelemizi kararlılıkla sürdürmekteyiz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz sezon nasıl kümede kalmak adına birlikte yürüyerek başarmış isek yine aynı şekilde başarabiliriz. Sezon başında ilk 5 maçta aldığımız 6 puan ile 13’üncü sırada iken hepimizde var olan sevgi ve saygımızla birlikte inşa ettiğimiz güven ve inancı ekleyerek Play-off grubunda olmayı başardık. Halen oynanmakta olan ligin 2’nci yarısında ilk 5 maçta 5 puan almış ve Play-off iddiasından kopmadan yoluna devam etmekte ve hedefimizden sapmadan yürümekteyiz.”

“ZAFER İNANANLARINDIR”
Ligin bitimine 12 haftalık bir süreç ve kazanılabilecek 36 puan var. Bizler kendi gücümüzün farkındayız. Bir arada tek yürek olduğumuz sürece aşamayacağımız engel olmayacaktır. Futbol anlayışı farklılıklarımızın sevgi ve saygı çerçevesinde yapılmasını belirtirken eleştirilerimizi de bu yönde yaparak şampiyonluk yolundaki futbolcularımıza ve camiamıza sahip çıkmalıyız. Ligimizde görüldüğü üzere güçlü, güçsüz farkı olmaksızın her takım her takımı yenebilmekte ve puan sıralamaları değişebilmektedir. Takımımız her takımı yenebilecek teknik kadro ve futbolcuya sahiptir. Ancak başarının yalnızca futbolcu, teknik kadro ve yönetim kurulu ile değil hep birlikte aynı amaçla olacağı aşikârdır. Bizler bu şehrin ve takımımızın gönül verenleri olarak hedeflerimizi unutmadan bu bilinçle devam edeceğiz. Kalan müsabakalarda takımımıza pozitif destek olarak daha güçlü bir şekilde yolumuza devam etmeliyiz. Gelin hep beraber bu yolda destek verelim ve birlikte başaralım. Başka Kırıkkale yok, zafer inananlarındır.”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor 3 puanın sahibi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, kendi evinde galip

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor hazırlık kampına başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31005

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171