KIRIKKALE
26°
02:35

Öğleye kalan Süre

Kırşehir Valisinden Bahattin Akyön’e teşekkür

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ANATOLIA dağ bisikleti lansmanı dün Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde yapıldı.


YARIŞLAR 4 ETAP HALİNDE YAPILACAK
Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen lansmanda Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara Türkiye Bisiklet Federasyonu AS Başkanı Bahattin Akyöne bozkırı tanıtmak amacıyla yaptıkları etkinlik için ve lansmana katıldıkları için teşekkürlerini iletti. 24 Ağustos Perşembe günü Kayseri'de başlayacak olan ve 200 sporcunun katılımının beklendiği yarışlar 4 etap halinde sürecek. Kayseri ve Nevşehir'de devam edecek olan yarışlar, Kırşehir'de noktalanacak. Kayseri, Nevşehir ve Kırşehir etaplarından oluşacak yarışlarda profesyonel ve amatör biniciler yer alacak. 

BAHATTİN AKYÖNDEN’DE KIRŞEHİR VALİSİNE TEŞEKKÜR
Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara’ya teşekkür eden Türkiye Bisiklet Federasyonu AS Başkanı Bahattin Akyön bisiklet yarışlarının o ilin tanıtımı açısından büyük katkılar sunduğu dile getirdi. Bu kapsamda 'Erciyes'ten Bozkır'a' bisiklet yarışlarını düzenlemekten dolayı onur ve gurur duyduklarını dile getiren Akyön inşallah 81 il genelinde çok büyük bisiklet yarışlarına imza atacağız. Türkiye’nin bütün illerinin tarih ve kültürel güzelliklerini tanıtacağız.

Haber: Abdulsamet Yıldırım(Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Gazeteciler bu kez haberde değil, bisikletle yarıştı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli muhtarlar, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde

İlginizi Çekebilir

Pedallar, Samsun’a doğru çevrilecek 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49536

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171