KIRIKKALE
32°
00:23

İkindi'ye Kalan Süre

Köylerde beton yol ve kilit parke çalışmaları devam ediyor 

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Büyüksarıkaya, Alıcı Yeniyapan ve İğdebeli köyünde yürütülen Beton Yol, Kilit Parke ve su sondaj çalışmalarını yerinde inceledi.


VALİ TEKBIYIKOĞLU, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Kırıkkale Valiliği himayelerinde İl Özel İdaresi tarafından köy yollarında yürütülen grup beton yol ve kilit parke çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların devlet hizmetlerinden daha hızlı faydalanabilmesi için yapılan grup beton yol çalışmalarını yerinde incelemek üzere Bahşılı İlçesine bağlı Büyüksarıkaya köyü, Çelebi ilçesine bağlı Alıcı Yeniyapan ve İğdebeli köylerini ziyaret eden Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, vatandaşlarla da bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. İlk olarak Büyüksarıkaya köyü ve Karakeçili ilçesi arasında yapılacak olan 8 kilometrelik beton yolun alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Tekbıyıkoğlu daha sonra da Büyüksarıkaya köyünün su sıkıntısının giderilmesi için bu sene yapımı tamamlanacak olan Su Sondaj çalışmalarını yerinde denetledi.


YAPILAN HİZMETLER, VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN
Büyüksarıkaya köyünde vatandaşlarla ile bir araya gelen Vali Tekbıyıkoğlu yapılacak beton yolun vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Vatandaşların eğitim, sağlık, hastane ve devlet hizmetlerine daha hızlı erişmeleri için yapılacak olan beton yolların büyük önem taşıdığının altını çizen Vali Tekbıyıkoğlu, “Köylerimizde, vatandaşlarımızın en fazla istifade edebileceği yerlerden başlayarak grup beton yollarımızı yapıyoruz. Bu yollar sayesinde vatandaşlarımız köylerine daha hızlı ulaşabilirken aynı zamanda da devlet hizmetlerinden de daha hızlı faydalanabilecekler. Büyüksarıkaya ve Karakeçili arasına yapılacak olan 8 kilometrelik beton yolumuz şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.


KÖY KONAĞININ AÇILIŞI YAPILDI
Büyüksarıkaya köyü ziyaretinin ardından Alıcı Yeniyapan Köyü’nde yapımı tamamlanan Hacı Fevzi Aygör Kültür Merkezini ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu, burada düzenlenen açılış töreninde, açılış kurdelelerini keserek vatandaşlarla birlikte Kültür Merkezini gezdi. Vatandaşların cenaze, düğün ve özel günlerinde kullanabilmesi için yapılan Kültür Merkezinde vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Tekbıyıkoğlu, Kültür Merkezinin hayırlı olmasını diledi. 


VATADAŞLARLA BİRLİKTE HASBİHAL ETTİ 
Vali Tekbıyıkoğlu son olarak İğdebeli köyünde yapımı tamamlanan Köy Konağı ve Kilit Parke çalışmasını yerinde inceledi. Beraberinde ki heyet ile birlikte İğdebeli Köy konağında ki incelemesini tamamlayan Vali Tekbıyıkoğlu daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti. Yapılan denetlemelere Bahşılı Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Çelebi Kaymakamı Mehmet Soylu,İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara,İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Köylerde beton yol ve kilit parke çalışmaları devam ediyor 

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, “Kırıkkale halkının büyük desteğini gördük”

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, Kadir Gecesi mesajı yayımladı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70283

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171