°

Köylülerden duygulandıran yardım 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası bölgeye Türkiye genelinden yardımlar yağıyor. Kırıkkale’nin köylerinde bulunan besiciler, deprem bölgesine ulaştırılması için koyunlarını bağışladılar.


200 ADET BAĞIŞ YAPTILAR 
İç Anadolu Bölgesi’nin merkezinde bulunan bozkır şehri Kırıkkale, örnek yardımlarıyla herkesi duygulandırıyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası bölgeye Türkiye genelinden yardımlar yağıyor. Kırıkkale’nin köylerinde bulunan besiciler, deprem bölgesine ulaştırılması için koyunlarını bağışladılar. Besiciler, Kırıkkale Belediyesi’nin aracılığıyla deprem bölgesine gönderilmek üzere 200 adet küçükbaş bağışı yaptılar.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Huzur Köy depremzedelerin yanında

İlginizi Çekebilir

Deprem bölgesine 400 koyun bağışlandı

İlginizi Çekebilir

Olası bir depremde, Bahçelievler Mahallesi risk altında!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52505

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171