Kırıkkale’de Yüksek Hızlı Tren İstasyonu’ndan İslami Değerler Külliyesi’ne ulaşan yol, Selatü Selam Yolu olarak adlandırıldı. Yol boyunca yeşil alan oluşturmak ve doğal bir çevre sağlamak amacıyla ağaç ve gül dikim kampanyası başlatıldı.
Yetkililer, vatandaşların bu kampanyaya destek vermesi için gül, ıhlamur, boylu çam veya çınar fidanı bağışında bulunabileceğini duyurdu. Bağışlanan fidanlar, külliye tarafından belirlenen alanlara dikilecek. Selatü Selam Yolu üzerinde gerçekleştirilecek ağaçlandırma çalışmasının, bölgenin çevresel düzenlemesine katkı sağlaması hedefleniyor. Kampanyaya destek vermek isteyenler, İslami Değerler Külliyesi’ne başvurarak fidanlarını teslim edebilirler.
Bu yöntemi kullananlar yandı!
Başaran Koleji’nden LGS öğrencilerine motivasyon desteği
Kırıkkale’de restoran fiyatlarında yeni uygulama!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171