KIRIKKALE
19°
00:8

Akşam'a Kalan Süre

Merih Karayol, aday adaylık başvurusunu yaptı

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan seçim kapsamında Keçiören Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Merih Karayol, Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı.


NEYE TALİP OLDUĞUMUZU BİLİYORUZ

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkanlığı için başvuru yaptı. Parti binasında aday adaylık başvurusunu gerçekleştiren Karayol, Kırıkale'nin her alanda önemli bir şehir olduğunu vurguladı. Kırıkkale'de neye ve ne gibi büyük bir değere talip olduğunu bildiğini ifade eden Karayol, “Başta sevgili babam hayati karayol olmak üzere 1939 yılından bugüne kadar Kırıkkale’mize belediye başkanı olarak hizmet veren belediye başkanlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Aralarında ebediyete irtihal edenlere yüce Allah’tan rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

BURALAR HİZMET, BURALAR HİZMETKARLIK MAKAMIDIR

“31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kırıkkale’mize hizmet etmek, katma değer sağlamak adına belediye başkanlığına aday olmak için adaylığımı huzurlarınızda açıklamak istiyorum. Makamların yeme-içme, saltanat sürme yerleri olmadığı, vebal makamları olduğu bilinci ile hangi makama aday olduğumun farkında olduğumu bilmenizi isterim. Aday olduğum makam Kırıkkale’ye ve Kırıkkaleli hemşehrilerimize hizmetkâr olma makamıdır.”

KIRIKKALE İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ

“Sayın cumhurbaşkanımız ve partimizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin önderliğinde amacımız yaşadığımız bu topraklara hizmet etmek, halkımızın refahı için elimizden gelenin en iyisini yapmaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını cumhuriyetimizin 100. Yılında sevgi, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Yüce Atatürk’ün de dediği gibi “yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür!” Bu duygu ve düşüncelerle çok kıymetli zamanlarını buraya gelerek bizimle geçiren siz saygıdeğer katılımcıları en kalbi duygularımla selamlıyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Haber:Yunus Emre Altundağ

İlginizi Çekebilir

Polisim diyerek dolandırdı! Gerçek polisten kaçamadı!

İlginizi Çekebilir

Vali Makas ziyaretçileri kabul ediyor

İlginizi Çekebilir

Aracını park etmek isterken diğer araçların üzerine uçtu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26416

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171