KIRIKKALE
22°
00:5

Öğleye kalan Süre

MHP Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı görevinden istifa etti. Zafer Çakmak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bir Zafer gider, bin Zafer gelir.” dedi.


“TEŞKİLATIN ÇIKARI, ŞAHSİ ÇIKARLARDAN ÖNEMLİDİR”
2017 yılından beri MHP Keskin İlçe Başkanlığı görevini yürüten Zafer Çakmak, görevinden istifa etti. İstifa haberini sosyal medya hesabından duyuran çakmak, ayrılık sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çakmak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “2017 yılında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle MHP Keskin İlçe Başkanı olarak görev aldım. O günden bugüne elimden geldiği kadar teşkilatıma, davama hizmet ettim. Lakin son zamanlarda milletvekilimiz Halil Öztürk’le görüş ayrılığına, memleket ayrılığa düştük. O siyasi gelecek kaygısına düştü ben ise teşkilat çıkar ve menfaatlerinin kaygısına düştüm. Lakin bu kutuplaşmanın partime, teşkilatıma ve canımdan çok sevdiğim dava arkadaşlarıma, teşkilat başkanlarıma zarar vermemesi adına Milliyetçi Hareket Partisi Keskin İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Halil Öztürk Sulakyurtlu ben Keskinliyim. Halil Öztürk partili ben ülkücüyüm. Dün Halil Öztürk’ün yüzüne, danışmanlarına ve yalakalarına ne söylediysem yine aynısını ifade etmek istiyorum; bizde teşkilat esastır,  bir Zafer gider bin Zafer gelir. Teşkilatımın çıkar ve menfaatleri şahsi çıkar ve menfaatlerimizin üzerindedir. Değerli dava arkadaşlarım, ülküdaşlarım haklarınızı helal edin. Benim varsa helal olsun. Selam, saygı ve hürmetlerimle.”
 

İlginizi Çekebilir

MHP, Yahşihan’da yeniden Aydın’a emanet 

İlginizi Çekebilir

Engelli Sefa’ya Öztürk’ten tekerlekli sandalye

İlginizi Çekebilir

Gündoğdu Abalı’nın ismi yaşayacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55251

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171