KIRIKKALE
25°
01:13

Öğleye kalan Süre

MHP’nin adaylık kararı Bahçeli’de

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, milletvekilliği listeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yalçın, aday listesine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son kararı verdikten sonra YSK’ya sunulacağını belirtti.


SON ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’nde çalışmalar tamamlandı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, listenin son şeklindi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin karar vereceğini söyledi. Yalçın, yapılan son değerlendirmenin ardından adaylık listesinin YSK’ya verileceğini ifade etti. 

7 NİSAN’DA YSK’YA SUNULACAK
Yalçın, "Milliyetçi Hareket Partisi’nde dört Başkanlık Divanı üyesinden oluşan Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu’nun çalışmaları sürüyor. Komisyon tarafından yasal ve hukuki prosedürler yanında liyakat kriterleri esas alınarak hazırlanan milletvekili aday listesi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye arz edildi. Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu; gerek parti tabanının ve teşkilatlarımızın genel temayülünü, gerekse kamuoyunun beklentilerini dikkate alarak büyük bir ciddiyet ve titizlikle mesai sarf etmektedir. Seçim takvimi gereğince MHP’nin milletvekili aday listesine bugün nihai şekli verilecek ve 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na sunulacak." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Kampanya çığ gibi büyüyor”

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “İkinci tur seçimi milletimize hayırlı olsun”

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten sözde komedyene sert eleştiri!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37814

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171