KIRIKKALE
24°
02:47

Akşam'a Kalan Süre

Milletvekili Halil Öztürk: “Muhalefet tam bir kaos yaşıyor”

MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, 28 Mayıs seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Öztürk, “14 ve 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerin sonrasında muhalefet bloğunda tam bir kaos, kargaşa ve ne yapacağını bilememezlik


GEÇİCİ GÖREVLERE TALİP OLUYOR 
14-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen seçimle ilgili MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Muhalefet oradan oraya savrulmaktadır. Daha seçim akşamı başlayan CHP’deki tartışmalar anlaşılan uzun bir süre daha devam edecektir. Zira partinin ağabeyi olarak tarif edilen ancak kendi dönemlerinde %14-%20 gibi oylarda partiyi bırakan, somut başarıları olmayan, CHP’de uzun yıllar görev yapmış ancak herhangi bir netice elde edememiş kişiler CHP’ye istikamet çizmek için gayret içerisindedir. 
Bu kişiler genel başkan adaylığı için adı geçenlerle toplantıdan tutun da her gün bir televizyon programına çıkıp boy göstermeye hatta “taraflar anlaşırsa geçici genel başkan olurum” ifadesini kullanacak kadar ileri dahi gitmektedirler. Yıllardır oturdukları koltuklara doymayanlar bu sefer de geçici görevlere talip olarak insanımızın aklıyla adeta alay etmektedir.” 

ALLAH MEMLEKETİMİZİ BU ZİHNİYETTEN KORUMUŞTUR!
Belediye başkanı mevcut görevini bırakmış önce Cumhurbaşkanlığı adaylığı daha sonra da Genel Başkanlık adaylığı hevesleri uğruna Türkiye’nin en büyük kentinin sorunlarını görmezden gelerek tüm enerjisini buna sarf etmektedir.  CHP ve ona egemen olan zihniyet perperişan ve içler acısı bir haldedir. Türkiye’ye vereceği bir şey olmayanlar, kalmayanlar, ufukları sadece oturdukları koltuktan ibaret olanlar parti içi kavgalarla meşguldür. Allah korumuş, milletimiz feraset göstermiştir de bu zihniyet, yapı ve kişilerden Türkiye ucuz kurtulmuştur. Allah korusun bunlar iktidar olsaydı memleketimizin hali nice olurdu!
Türk milleti ileri görüşlülüğünü bir kez daha göstererek bu yapıya fırsat vermemiştir. Allah’ın izniyle 30 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde de zilletin yönetimindeki belediyelerden milletimizi kurtararak milletimizi yerelde de huzura, hizmete ve güvene kavuşturacağız. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak geneldeki başarımızı yerelde de devam ettireceğiz” dedi.

Haber: Ümmügülsüm Tekin (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten Türk ordusuna iftira atan barolara tepki!

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan’dan Önal’a sert tepki 

İlginizi Çekebilir

Osman Türkyılmaz, belediye ve il genel meclis üyeleriyle seçime hazır

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51059

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171