KIRIKKALE
25°
04:50

İmsak'a Kalan Süre

Milletvekili Kaplan’a görevi yeniden verildi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’a AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü görevi yeni dönemde yeniden tevdi edildi.


KANDEMİR TARAFINDAN VERİLDİ
14-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen seçim kapsamında Kırıkkale’den TBMM’ye milletvekili olarak giden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, siyasi çalışmalarını sürdürüyor. Kaplan’a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in takdirleriyle AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü görevi yeni dönemde yeniden tevdi edildi.

BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE EDECEĞİZ
Kendisine bu görevi layık gören AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e teşekkür eden Kaplan, Kırıkkale’de olduğu gibi Türkiye’nin her bölgesinde her alanda en iyi hizmeti sunmak için çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Birlik ve beraberlik içerisinde mahalli idareler seçimine en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Kaplan, “İnşallah bu seçimde de büyük bir başarı elde edeceğiz” dedi.

Haber:Burak Şenol
 

İlginizi Çekebilir

Anneler ve adaylarına süt eğitimi verildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sular ne zaman gelecek? Su hatlarında çalışmalar bitti mi?

İlginizi Çekebilir

Ceşnigir Kanyonunda Cumhuriyet coşkusu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52721

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171