KIRIKKALE
17°

Minibüs fiyatlarına zam

Yaklaşık 2 ay önce zamlanan Kırıkkale şehir içi minibüs fiyatları bir kez daha zamlandı. Son günlerde akaryakıtlara yönelik yapılan zamlardan nasibini alan taşımacılık hizmeti, yarından itibaren yeni tarifeyle yolcu taşıyacak.


AKARYAKIT TETİKLİYOR 
Akaryakıt sektöründe durdurulamayan zamlardan taşımacılık sektörü de nasibini aldı. Temmuz ayında zam yapılan Kırıkkale’de mahalleler arası yolcu taşımacılığı bir kez daha zamlandı. Eğitim, iş ve diğer ihtiyaç durumları için günlük minibüsleri kullanan vatandaşlar, bu duruma çözüm bulunmasını isterken minibüs esnafı da akaryakıt zamlarının pahalı olduğunu bu nedenle zammın kaçınılmaz olduğunu belirtiyor.

YENİ UYGULANACAK ZAMLAR 
Temmuz ayı itibariyle minibüslerde öğrenci 7,5 TL, tam 8 TL idi. Belediye otobüslerinde ise öğrenci 5 TL, tam 6,5 TL idi. Yeni yapılan zamlarla birlikte minibüslerde yeni öğrenci ücreti 10 TL, tam 11 TL oldu. Belediye otobüslerinde ise öğrenci 8 TL, tam ise 10 TL oldu. 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de fırınlara denetim

İlginizi Çekebilir

Sanayi esnafından ısınmaya ortak çözüm

İlginizi Çekebilir

Çay fiyatları zamlandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21924

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171