KIRIKKALE
24°
01:15

Akşam'a Kalan Süre

Öğrencilere yönelik ‘Yaşama Yol Ver’ kampanyası

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü, öğrencilere ve öğretmenlere ‘Yaşama Yol Ver’ kampanyası kapsamında eğitim verdi. Eğitimde, ambulansın önemi, ambulans ne zaman ve ne şekilde aranmalı, ilkyardım ve trafikte ambulansa nasıl yol verilmeli gibi konular işlendi.


İLK MÜDAHALENİN ÖNEMİNDEN BAHSEDİLDİ
Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Hizmetleri Başkanlığı 112 Acil Sağlık Hizmetleri personeli tarafından, Başaran Koleji öğrenci ve öğretmenlerine yönelik eğitim verildi. Yaşama Yol Ver isimli kampanya kapsamında verilen eğitimde öğrencilere ve öğretmenlere, ambulansın önemi, trafikte ambulanslara nasıl yol verilmeli, 112 acil çağrı nasıl, ne zaman ve ne şekilde aranmalı, ilkyardım nerede ve nasıl uygulanmalı konularında bilgilendirme yapıldı. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim sonrası katılımcılara 112 Acil Ambulansında uygulamalı tanıtım yapılarak ilk müdahalenin öneminden bahsedildi.
 

İlginizi Çekebilir

Öğrencilere yönelik ‘Yaşama Yol Ver’ kampanyası

İlginizi Çekebilir

Öğrenciler karne aldı, tatil başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79546

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171