Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, öğle arasında Kent Lokantası’nda vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Önal, vatandaşların memnuniyetini dinlemenin ve güler yüzlerini görmenin kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti.
Kent Lokantası’nda vatandaşlarla birebir görüşerek taleplerini dinleyen Başkan Önal, dayanışma ruhuyla her zaman halkın yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı. Vatandaşlar, böyle samimi buluşmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Önal’a teşekkür etti. Kırıkkale Belediyesi, halkın ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm odaklı çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Başkan Ahmet Önal, benzer buluşmaların devam edeceğini belirtti.
Erkeç Yemek ile gözünüz arkada kalmasın
Pehlivanlı’nın doğduğu ev müze oldu
Vali Makas, idarecilerin gününü kutladı
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171