KIRIKKALE
28°
02:19

İkindi'ye Kalan Süre

Osman Türkyılmaz, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde mama dağıttı.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde farkındalık oluşturmak adına mama dağıtımı gerçekleştirdi. Türkyılmaz, “Sokak hayvanlarını bir gün değil her gün hatırlayalım, onların dostumuz olduğunu unutmayalım.” dedi.


MAMA DAĞITILDI
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde farkındalık oluşturmak adına mama dağıtımı gerçekleştirdi. Yahşihan Belediyesi, sokak hayvanlarına destek vererek onlara her şartlarda yardımcı oluyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, göreve geldiği ilk günden beri sokak hayvanlarına karşı imkânlar sağlıyor. Yahşihan Belediyesi Hayvan Barınağı ekiplerinin Devlet Bahçeli Bulvarı’na kurduğu stantlarda hayvanları korumak adına yapılması gerekenlerin yazılı olduğu broşürler dağıtılarak aynı zamanda sokak hayvanları sahiplenmek isteyenlere konusunda yardımcı olunuyor. 

“BİR GÜN DEĞİL HERGÜN YANINDAYIZ”
Amaçlarının hayvan haklarına dikkati çekmek olduğunu aktaran Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, hayatın her canlı için kutsal olduğunu dile getirdi. Türkyılmaz konuşmasının devamında “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde farkındalık oluşturmak adına sokak hayvanlarımız için mama dağıtımı gerçekleştirdik. Ağzı olup konuşamayan, derdini anlatamayan can dostlarımızın bir gün değil her gün yanındayız. Can dostlarımızı sahiplenmek isteyenleri hayvan barınağımıza ve kedi köyümüze bekliyoruz. Sokak hayvanlarını bir gün değil her gün hatırlayalım, onların dostumuz olduğunu unutmayalım. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Yahşihanlılar sağlık için pedal çevirecek

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’a domates kurutma tesisi kuruluyor

İlginizi Çekebilir

Afrikalı gönül elçilerinden Yahşihan’a ziyaret 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50615

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171