°

Özaydın, “Kavşakta bekleyen değil, yola yön veren bir Kırıkkale!”

Anahtar Parti Kırıkkale İl Başkanı Korhan Özaydın, Kırıkkale’nin genel sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özaydın, “Kavşakta bekleyen değil, yola yön veren bir Kırıkkale olması için mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.



CAN DAMARLARININ GEÇTİĞİ TOPRAKLARDAYIZ
Özaydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Türkiye haritasının tam ortasındayız. Bu ülkenin can damarlarının geçtiği topraklardayız. Ama yıllardır bu bereketli coğrafya; geçip gidenlerin baktığı, ama kimsenin durup dertlendiği bir yer olmadı. Kırıkkale tam 46 ilin geçiş noktasında! Demiryolu var, karayolu var. Ama iktidarın aklında, bu şehir yok! Bu şehir; Sanayi şehri olabilirdi. Lojistik üssü olabilirdi. Üreten, yöneten, kalkınan bir şehir olabilirdi. Ama ne oldu? Yıllardır gelenler sadece oy aldı, proje getirmedi. Kırıkkale, otobüs duraklarına benzetildi. Gelen indi, giden bindi. Ama kimse bu memlekete bir istasyon kurmadı, bir yön çizmedi.

BU HALKI DÜŞÜNECEK BİR İRADE YOK!
“Biz, işte tam da bu zihniyeti değiştirmek için buradayız. Kırıkkale’yi “yol geçen hanı” olmaktan çıkaracağız. Bu şehri, taşımacılığın, sanayinin ve istihdamın kalbi haline getireceğiz. Nedir bu potansiyel? Karayolu altyapısı var. Demiryolu hattı var. Lojistik konum eşi benzeri yok. Ama ne yok? Bu potansiyeli görecek bir niyet, bu halkı düşünecek bir irade yok! Anahtar Parti olarak biz diyoruz ki: Kırıkkale, Anadolu’nun lojistik yönetim merkezi olmalı. Nakliye, depolama, yükleme merkezleri kurulmalı. Üniversite-sanayi işbirliği ile “Ulaşım ve Lojistik Teknolojileri Enstitüsü” kurulmalı. Demiryolu taşımacılığı yeniden canlandırılmalı.

ÇÜNKÜ ÇOK BEKLEDİ, ÇOK İHMAL EDİLDİ
“Bu şehir sadece taşıyan değil, yöneten şehir olmalı! Son sözümüz şudur: Bu şehir yorgun. Çünkü çok bekledi, çok ihmal edildi. Ama artık beklemeyeceğiz. Kırıkkale, Anadolu’nun kalbi olacak. Geçilen değil, karar verilen yer olacak. Yorulanlardan değil, yön verenlerden olacağız.

Anahtar artık halkın elinde. Ve o kapı; üretime, istihdama, geleceğe açılacak. Saygıyla, kararlılıkla, inançla” dedi.

İlginizi Çekebilir

Hasandede’nin Habibe teyzesi hayatını kaybetti!

İlginizi Çekebilir

Cam ve mozaik sanatı yeniden hayat buluyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi'nden ücretsiz tercih danışmanlığı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84430

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171