KIRIKKALE
25°
01:30

Akşam'a Kalan Süre

Öztürk: “Bugünkü CHP, Atatürk’ün kemiklerini sızlatıyor!”

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi yöneticilerinin son zamanlarda yaptıkları açıklamalara tepki gösterdi. Öztürk, “Atatürk’ün kemiklerini sızlatıyorsunuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün CH


ÖZTÜRK, SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN TEPKİ GÖSTERDİ
Geçen hafta CHP’li Gürsel Tekin’in, “HDP’ye bakanlık veririz” çıkışının ardından önceki gün, “Diyarbakır, Türkiye Kürdistanı’nda tarihi bir şehir” açıklaması yapan CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek’in bugünkü CHP’nin gerçek yüzünü ayan beyan ifşa ettiğini ifade eden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla CHP Genel Merkez yönetimine sert tepki gösterdi.

CHP’Yİ HDP’NİN BÖLÜCÜ SİYASETİYLE BÜTÜNLEŞTİRDİLER
MHP’li Öztürk, Sosyal Medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek, ne yazık ki “Diyarbakır, Türkiye Kürdistanı’nda tarihi bir şehir” diyerek CHP’yi HDP’nin bölücü siyasetiyle iyiden iyiye bütünleştirdi. “Ne yazık ki…” diyorum, çünkü Atatürk’ün partisinin, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran partinin bugünkü durumuna, her Türk Vatandaşı gibi ben de çok üzülüyorum. Partinin sembolündeki 6 oktan biri olan Milliyetçilik, bugünkü CHP yönetiminin elinde yerle yeksan edildi. Geçen hafta Gürsel Tekin’in, “HDP’ye bakanlık veririz” çıkışının ardından şimdi de PM üyesinin bu açıklaması sonrasında amaçları, niyetleri, talepleri, hedefleri ve hatta kafalarının ardındaki hayalleri ortaya çıkan CHP yönetimine sormak gerek:

DİYARBAKIR’DA BAŞKA, YOZGAT’TA BAMBAŞKA BİR CHP 
Hâlâ “6’lı Masa” masalını Türk Milletine yutturmak için türlü taklalar atacak mısınız, yoksa “masa altı” yaptıklarınızı millete itiraf edecek misiniz? Diyarbakır’da başka, Yozgat’ta bambaşka bir CHP görmeye devam mı edeceğiz, yoksa delikanlıca çıkıp, “Bu partiden Atatürk ve getirdiklerini söküp attık” diyebilecek misiniz? İnsanları “sahte Atatürkçülüğünüzle” kandırmaya devam mı edeceksiniz, yoksa “Bugün Atatürk mezarından kalkıp gelse bu partiden aday olamaz!” diyebilecek misiniz?

KIRIKKALE’DEKİ CHP’LİLER TEPKİ GÖSTERECEKLER Mİ?
CHP içerisinde yer alıp samimiyetinden, vatanseverliğinden, milliyetçiliğinden zerrece şüphemizin olmadığı siyasetçiler, peki ya sizler, hâlâ o partide siyaset yapacak mısınız? Ve bizlere Kırıkkale’de domates biber fiyatı üzerinden siyaset yapan, şehitler diyarı Kırıkkale’mdeki CHP’li arkadaşlar, siz de bu açıklamalara onay verebilecek misiniz, yoksa “Bu benim partim olamaz!” diyebilecek misiniz? Ey Türk Milleti, işte tüm bu gerçekler ışığında, her türlü bölücü fikirler, en derinlerine kadar zerk edilmiş bir CHP’ye ve “masadaşlarına” ülke yönetimini emanet edebilecek misiniz?

Haber: Burak Çalışkan 
 

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Kampanya çığ gibi büyüyor”

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Öğretmenlerimiz her türlü övgüye layıktır”

İlginizi Çekebilir

Öztürk “Adalet insanımıza mutluluk vermeli”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79460

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171