KIRIKKALE
22°
00:50

İkindi'ye Kalan Süre

Öztürk: "Esnafın daima yanındayız"

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Av Halil Öztürk, beraberinde parti teşkilatıyla birlikte esnaflara atkı hediye etti. Esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Öztürk, “Esnaflarımızın her zaman yanındayız” dedi.


ESNAFLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ 
TBMM’de sürdürülen çalışmaların yanı sıra Kırıkkale’ye gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Av. Halil Öztürk, beraberinde İl Başkanı Murat Abalı, merkez ilçe başkanı Faruk Akbulut, İl Kadın Kolları Başkanı Melike Boran İsmailoğulları ve parti yönetimiyle birlikte esnaf gezisi düzenledi. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Öztürk, aynı zamanda esnaflara atkı hediye etti.

SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ 
Esnafların yaşadıkları mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında TBMM’de gereken çaba ve gayreti gösterdiklerini belirten Öztürk, “Her zaman Kırıkkale’ye gelerek vatandaşlarımızın, esnaflarımızın sorun ve taleplerine çözüm bulmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. Teşkilatımızla birlikte bugün esnaflarımıza atkı hediye ediyoruz ve onların bir kez daha yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi. Esnaf gezisi sırasında Öztürk, Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e de atkı hediye etti.

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten karayolları çalışanlarına müjde! “Karayolları çalışanları kadroya geçecek”

İlginizi Çekebilir

MHP’li kadınlara teşekkür yemeği 

İlginizi Çekebilir

MHP’de kongre heyecanı yaşanacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41196

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171